Tortilla med musslor och couscous

Tortilla med musslor och couscous

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Ishavsrom i fyllningen ger god sälta åt musslorna. Paketera varje tortilla i smörgåspapper och ta med på utflykten!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 stora tortillabröd t ex chili&jalapenotortilla
  • 1¾ dl grönsaksbuljong
  • 2 dl couscous
  • 2 tomater
  • 2 salladslökar
  • 1 dl hackad färsk persilja
  • 225 g musslor
  • 2 dl Arla Köket® minifraiche minifraiche 5%
  • 100 g ishavsrom

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Koka upp buljongen i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och rör i couscous. Låt den svälla i buljongen några minuter. Rör couscousen luftig. Hacka tomaterna grovt. Skiva salladslöken och blanda med tomater, persilja och avrunna musslor. Fördela musselblandningen och couscousen på tortillabröden. Klicka över minifraiche och rom. Rulla eller vik ihop tortillabröden och servera med sallad.

Näringsvärden, per port inkl sallad

  • Energi: 460 kcal
  • Protein: 24 g
  • Kolhydrater: 69 g
  • Fett: 8 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag