Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Torskrygg med pocherat ägg och vitvinssås
Torskrygg med pocherat ägg och vitvinssås
Huvudrätt
•
Kommentarer
Klassisk fiskrätt med torskrygg i ljuvlig vitvinssås med citron. Såsen kan förberedas. När fisken rimmas blir den fastare i köttet och får mer smak. Sen sjuder du den precis innan servering. Receptet har skapats av Tommy Myllymäki, Årets Kock 2007.
Andra liknande recept
15 min
Bechamelsås
(617)
60+ min
Ceviche med mango och koriander
(20)
45 min
Kokt torsk med äggsås
(724)
40 min
Kokt torsk med brynt smör
(210)
50 min
Torsk i ugn med rotfrukter
(174)
Fler recept
Tommy Myllymäki
Årets kock 2007
Provlagat av Arla Mat
Klart!
Näringsvärden, per port
Energi:
720 kcal
Protein:
39 g
Kolhydrater:
36 g
Fett:
46 g
Ingredienser
Andra liknande recept
15 min
Bechamelsås
(617)
60+ min
Ceviche med mango och koriander
(20)
45 min
Kokt torsk med äggsås
(724)
40 min
Kokt torsk med brynt smör
(210)
50 min
Torsk i ugn med rotfrukter
(174)
40 min
Panerad fisk
(17)
1 tim
Pankobakad torsk med krossad potatis och kall citronsås
(88)
45 min
Fiskgratäng med purjolök, morot och fänkål
(225)
20 min
Fisk med avokado
(55)
45 min
Fisk med apelsin och timjan
(39)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum