Tonfiskpasta
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Denna tonfiskpasta är både mättande och riktigt snabblagad. Under tiden som pastan kokar hinner såsen koka klart. Välj om du vill lägga till lite sambal oelek i såsen för extra hetta. Kom ihåg att pasta alltid ska serveres al dente för bästa smak!
Ingredienser
|
Spaghetti, gärna fullkorn
|
360 g |
|---|---|
|
Gul lök
|
1 |
| 2 msk | |
|
Tonfisk i vatten
|
2 burkar |
|
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
|
4 dl |
|
Färska örter
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
545 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,2 g |
| Protein: | 26,3 % | 35,3 g |
| Fett: | 19,5 % | 12 g |
| Kolhydrater: | 54,2 % | 72,7 g |