Tomatsoppa med plock

Tomatsoppa med plock

Betyg

(11 st)

Tomatsoppa med goda, spännande tillbehör blir en rolig middag.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Salamichips:

  • 8 skivor salami, skivad

Krutonger:

Gör så här:

Gör så här:

Börja med tillbehören till soppan. Salamichips: Sätt ugnen på 200°. Dela ev salamiskivorna. Lägg dem på en plåt med bakplåts-papper. Sätt in plåten i mitten av ugnen 5–7 minuter. Ta ut plåten och låt skivorna svalna. Krutonger: Skär brödskivorna i tärningar. Häll smör-&rapsolja i en stekpanna och sätt den på spisen på medelstark värme. Lägg i brödtärningarna och rör om medan de steks och blir gyllenbruna. Ta upp dem och lägg i en skål. Värm soppan i en kastrull och rör om hela tiden, den behöver inte koka.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 455 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 30 g
  • Fett: 33 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem