Tomatsoppa med basilika, pinjenötter och toast

Tomatsoppa med basilika, pinjenötter och toast

Betyg

(2 st)

Mustig tomatsoppa med färsk basilika och rostade pinjenötter som serveras med ost- och lökgratinerad smörgås.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Bred bregott på brödskivorna och fördela osten ovanpå. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och gratinera i mitten av ugnen ca 10 minuter tills osten har smält. Värm soppan i en kastrull under omrörning. Servera i skålar och toppa med pinjenötter och basilika. Servera soppan med smörgåsarna.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 535 kcal
  • Protein: 16 g
  • Kolhydrater: 29 g
  • Fett: 38 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem