Tomatsoppa med basilika, pinjenötter och toast
25 min
•
Arbetstid: 25 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
Mustig tomatsoppa med färsk basilika och rostade pinjenötter som serveras med ost- och lökgratinerad smörgås.
Ingredienser
| 1 liter | |
|
Bregott® Normalsaltat smör & raps
|
30 g |
|
Bröd
|
4 skivor |
| 3 dl | |
|
Rostade pinjenötter
|
1 dl |
|
Strimlad färsk basilika
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
514 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,9 g |
| Protein: | 12,2 % | 15,4 g |
| Fett: | 59,5 % | 34,6 g |
| Kolhydrater: | 28,3 % | 35,8 g |