Tomatsoppa med bakade ägg

20 min Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag
Tomatsoppa med bakade ägg

En festlig variant på tomatsoppa som serveras med ost- och oreganobakade ägg.

Ingredienser

Gör så här

  • Sätt ugnen på 200° eller 180° varmluft.
  • Smörj 4 ugnssäkra portionsformar.
  • Vispa ihop ägg, ost och oregano i en bunke. Fördela äggsmeten i formarna. Tillaga i mitten av ugnen ca 15 min.
  • Värm soppan i en kastrull under omrörning. Stjälp upp äggen i djupa tallrikar och häll soppan över.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

276 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 0,1 g
Protein: 20,6 % 14 g
Fett: 54,7 % 17,1 g
Kolhydrater: 24,7 % 16,8 g
https://www.arla.se/recept/tomatsoppa-med-bakade-agg/