Tomatfisk

Tomatfisk

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(51 st)

En enkel vardagsrätt som sköter sig själv i ugnen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg potatis
  • 250 g broccoli

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta och peppra. Blanda grädde, tomatpuré och oregano. Häll det över fisken och strö över osten. Tillaga fisken i nedre delen av ugnen 20-25 min. Skal potatisen och skär i mindre bitar. Koka dem i lättsaltat vatten. Dela broccolin i buketter och skär stammen i biter. Koka dem mjuka. Pressa potatisen. Servera pressad potatis och broccoli till fisken.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 520 kcal
  • Protein: 38 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag