Toast Pelle Janzon
30 min
•
&format=webp)
Toast Pelle Janzon är en klassisk lyxig förrätt som är lätt att imponera med. Smörstekt bröd toppas med väl utbankad oxfilé, finhackad rödlök och gräslök. Toppa med löjrom och äggula.
Ingredienser
Liten rödlök
|
1 |
---|---|
Färsk gräslök
|
1 knippe |
Oxfilé
|
250 - 300 g |
Formbröd
|
4 skivor |
50 g | |
Löjrom eller annan rom
|
80 g |
Äggulor
|
4 |
Flingsalt
|
1 tsk |
Nymalen svartpeppar
|
2 krm |
Citron
|
1 |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
367 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 4,1 g |
Protein: | 27,4 g |
Kolhydrater: | 20,6 g |
Fett: | 19,5 g |

