Timjanstekt kolja med selleriremoulad

Timjanstekt kolja med selleriremoulad

Betyg

(5 st)

Koljan blir jättegod tillsammans med timjan! Vår remouladsås har en härlig smak av selleri, svamp, citron och timjan.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Selleriremoulad:

Gör så här:

Gör så här:

Dela fisken i portionsbitar, salta och krydda med timjan. Stek dem i smör ca 2 min per sida. Skala och skär sellerin i tändstickstunna strimlor. Koka dem i lättsaltat vatten 1 min och kyl dem i kallt vatten. Krama ur vätskan och blanda med crème fraiche. Smaksätt med vitlök, citronskal, salt och peppar. Servera fisken med remouladen, rostad potatis och sallad.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 455 kcal
  • Protein: 34 g
  • Kolhydrater: 46 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem