Thailax

Thailax

Betyg

(156 st)

Kokosmjölk, sweet chilisås och ingefära ger rätta thaismaken. Färsk, riven ingefära gör det ännu mer rätt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g laxfilé
  • 2 paprikor
  • 2 vitlöksklyftor
  • Arla® Smör-&rapsolja Smör- & rapsolja
  • 1 tärning hönsbuljong
  • 2½ dl lätt kokosmjölk
  • ½ dl sweet chilisås
  • 2 tsk malen ingefära

Gör så här:

Gör så här:

Skär laxen i strimlor. Kärna ur och strimla paprikorna. Skala och hacka vitlöken. Stek laxen i smör-&rapsolja i en wok eller stor stekpanna. Ta upp laxen. Stek paprikan hastigt och tillsätt vitlök, smulad buljongtärning, kokosmjölk, sweet chilisås och ingefära. Låt allt koka ihop 1/2 min. Lägg i laxen.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem