Thailändsk kalkonfilé

Thailändsk kalkonfilé

Betyg

(14 st)

Kalkon på nytt vis med thailändska kryddor.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skär filén i skivor. Bryn i smör i en stekpanna. Salta. Skala och hacka vitlöken. Kärna ur och finhacka pepparfrukten. Fräs den med vitlök och curry i sesamolja i en traktörpanna. Tillsätt honung, limeskal- och saft, buljong och soja. Rör ut mjölet i matlagningsyoghurten och vspa ner det i såsen. Lägg i filén och låt det sjuda 6-8 min i såsen.

Tips:

Kalkonfilén kan även bytas ut mot kycklingfilé.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 520 kcal
  • Protein: 37 g
  • Kolhydrater: 32 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem