Thaisoppa med kyckling och glasnudlar

Thaisoppa med kyckling och glasnudlar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(62 st)

Thai-inspirerad kycklingsoppa med lite sting och gott nöthack. Toppa med chili om du önskar mer hetta.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 liter Kelda® Thaisoppa Thaisoppa 4%
  • 1 grillad kyckling
  • 100 g glasnudlar
  • 1 dl hackade cashewnötter
  • 1 dl hackad färsk koriander
  • ev ½ msk hackad röd chili

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Bena ur kycklingen och skär köttet i bitar. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Värm soppan under omrörning. Blanda ner kyckling och nudlar. Toppa med cashewnötter och koriander och servera genast. Strö ev över hackad chili för mer hetta.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 455 kcal
  • Protein: 24 g
  • Kolhydrater: 41 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag