Thaisoppa med kyckling och glasnudlar

Thaisoppa med kyckling och glasnudlar

15 min Huvudrätt
Thai-inspirerad kycklingsoppa med lite sting och gott nöthack. Toppa med chili om du önskar mer hetta.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Bena ur kycklingen och skär köttet i bitar.
  • Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  • Värm soppan under omrörning. Blanda ner kyckling och nudlar.
  • Toppa med cashewnötter och koriander och servera genast. Strö ev över hackad chili för mer hetta.
Klart!
Energi:

455 kcal

Protein: 24 g
Kolhydrater: 41 g
Fett: 21 g

Ingredienser

1 liter
Grillad kyckling
1
Glasnudlar
100 g
Hackade cashewnötter
1 dl
Hackad färsk koriander
1 dl
Hackad röd chili
ev ½ msk