Thaisoppa med kyckling och glasnudlar

Thaisoppa med kyckling och glasnudlar

Betyg

(40 st)

Thai-inspirerad kycklingsoppa med lite sting och gott nöthack. Toppa med chili om du önskar mer hetta.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 liter Kelda® Thaisoppa Thaisoppa 4%
  • 1 grillad kyckling
  • 100 g glasnudlar
  • 1 dl hackade cashewnötter
  • 1 dl hackad färsk koriander
  • ev ½ msk hackad röd chili

Gör så här:

Gör så här:

Bena ur kycklingen och skär köttet i bitar. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Värm soppan under omrörning. Blanda ner kyckling och nudlar. Toppa med cashewnötter och koriander och servera genast. Strö ev över hackad chili för mer hetta.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 455 kcal
  • Protein: 24 g
  • Kolhydrater: 41 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem