Thaikryddade kycklingklubbor

Thaikryddade kycklingklubbor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(35 st)

Lättlagade och goda kycklingklubbor med Thailändska smaker. Det mesta görs i ugnen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 dl basmatiris
  • ½ kruka färsk koriander

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Dela kycklingklubborna. Salta, peppra och bryn dem i smör-&rapsolja i en stekpanna. Lägg dem i en stor ugnssäker form. Stek i mitten av ugnen ca 20 min. Blanda grädde, currypasta och vitlök. Kärna ur och strimla paprikan. Lägg den runt om kycklingen och häll på grädden. Stek i ytterligare 20 min. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Hacka koriandern. Servera kycklingen med ris och strö över koriander.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 760 kcal
  • Protein: 40 g
  • Kolhydrater: 52 g
  • Fett: 44 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag