Texmexsoppa med svarta bönor

Texmexsoppa med svarta bönor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(45 st)

Vegetarisk soppmiddag för stora och små! Värm kokta bönor i den färdiga soppan och toppa med chili, gräddfil och koriander. Stek tortillabröd med ost emellan och servera till.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Värm soppan i en stor kastrull tillsammans med bönorna. Lägg ost på 2 av bröden och lägg på de resterande 2 bröden som lock. Stek bröden i en torr, varm stekpanna tills osten smält. Dela bröden i bitar. Dela, kärna ur och strimla chilin. Toppa soppan med gräddfil, chili och koriander. Servera bröden till soppan.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 455 kcal
  • Protein: 20 g
  • Kolhydrater: 47 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag