Tapas med räkor och rom
                                
                                     15 min
                                
                                    Buffé
                                    Förrätt
                                    Tillbehör
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Tre små tapas per person, två pumpernickel och en crostini. Snabbt och gott!
Ingredienser
| 
                                            
                                                Pumpernickelbröd
                                            
                                     | 8 skivor | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Crostini
                                            
                                     | 4 | 
| 250 g | |
| 
                                            
                                                Skalade räkor
                                            
                                     | 12 | 
| 
                                            
                                                Färsk timjan
                                            
                                     | 4 kvistar | 
| 
                                            
                                                Gurka
                                            
                                     | 10 cm | 
| 
                                            
                                                Löjrom
                                            
                                     | 75 g | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Löjrommen kan bytas ut mot ishavsrom.
Näringsvärden, per port
Energi:
286 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6 g | 
| Protein: | 28,4 % | 20 g | 
| Fett: | 9 % | 2,9 g | 
| Kolhydrater: | 62,6 % | 44,2 g | 
 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp)