Tapas med räkor och rom

15 min Buffé Förrätt
Tapas med räkor och rom

Tre små tapas per person, två pumpernickel och en crostini. Snabbt och gott!

Ingredienser

Pumpernickelbröd
8 skivor
Crostini
4
250 g
Skalade räkor
12
Färsk timjan
4 kvistar
Gurka
10 cm
Löjrom
75 g

Gör så här

  • Fördela cottage cheese på samtliga brödskivor och crostini.
  • Skala räkorna. Fördela dem på 4 av brödskivorna. Garnera med timjan.
  • Skär gurkan i tunna stavar.
  • Forma löjrommen med hjälp av teskedar till små ägg. Lägg dem på resten av brödskivorna och samtliga crostini.
  • Garnera med gurkstavar.
Klart!

Löjrommen kan bytas ut mot ishavsrom.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

Energi:

200 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 20 g
Kolhydrater: 21 g
Fett: 3 g
https://www.arla.se/recept/tapas-med-rakor-och-rom/