Svartrötter med löjrom

Svartrötter med löjrom

Betyg

(86 st)

Under den jordiga ytan är svartroten vit. Underbar som förrätt med löjrom.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala svartrötterna och dela dem i 8–10 cm långa bitar. Lägg dem efterhand i kallt vatten med citronsaft i så att de inte mörknar. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten 8-10 min. Fördela svartrötterna på tallrikar. Lägg på crème fraiche, gräslök och rödlök. Toppa med rom.

Tips:

Löjrom kan bytas ut mot röd stenbitsrom

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 190 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 18 g
  • Fett: 10 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem