Svampsoppa med bacon och persilja

10 min Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag
Svampsoppa med bacon och persilja

Snabb, enkel och krämigt god soppa med smak av skogssvamp. Kryddad med persilja och extra sälta från knaprigt bacon.

Ingredienser

Tärnat bacon
140 g
Kelda® Skogssvampsoppa
5 dl
Hackad färsk persilja
2 msk

Gör så här

  • Stek baconet knaprigt i varm panna. Låt det rinna av på hushållspapper.
  • Värm soppan under omrörning.
  • Häll upp i soppskålar och strö över bacon och persilja. Servera med bröd.
Klart!

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

Energi:

295 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 11 g
Kolhydrater: 28 g
Fett: 16 g
https://www.arla.se/recept/svampsoppa-med-bacon-och-persilja/