Svamppasta
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Höstens juveler i sällskap med pasta ger skogsdoft i hela köket.
Ingredienser
|
Pasta, gärna fullkorn
|
360 g |
|---|---|
|
Gul lök
|
1 |
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
|
Blandad färsk svamp
|
8 dl |
|
Torrt vitt vin
|
1½ dl |
| 2½ dl | |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
2 krm |
|
Grovhackad färsk persilja
|
½ dl |
| 1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
578 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,8 g |
| Protein: | 12 % | 17,1 g |
| Fett: | 32,4 % | 21,2 g |
| Kolhydrater: | 51,1 % | 72,6 g |