Svamp och spenat med dinkel

Svamp och spenat med dinkel

Betyg

(5 st)

Bjud på varm, härlig dinkel med skogssvamp som du själv plockat. Toppa med smulad ost och hackade nötter.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka vetekornen i svampbuljongen enligt anvisning på förpackningen. Dela svampen i stora bitar. Skala och hacka löken. Fräs svamp och lök i smör i en stekpanna. Salta och rör ner grädde och spenat. Låt koka 1 min. Blanda vetekornen och svampröran. Smula över ost och strö över nötterna.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 525 kcal
  • Protein: 19 g
  • Kolhydrater: 33 g
  • Fett: 36 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem