Svamp och spenat med dinkel

Svamp och spenat med dinkel

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(5 st)

Bjud på varm, härlig dinkel med skogssvamp som du själv plockat. Toppa med smulad ost och hackade nötter.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka vetekornen i svampbuljongen enligt anvisning på förpackningen. Dela svampen i stora bitar. Skala och hacka löken. Fräs svamp och lök i smör i en stekpanna. Salta och rör ner grädde och spenat. Låt koka 1 min. Blanda vetekornen och svampröran. Smula över ost och strö över nötterna.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 525 kcal
  • Protein: 19 g
  • Kolhydrater: 33 g
  • Fett: 36 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem