Stuvad spetskål
20 min
Buffé
Tillbehör
•
Krämig och mild stuvad spetskål som är enkel att laga och passar som tillbehör till både fisk och kött. Citronskal ger en fräsch ton till den lena stuvningen.
Nytt
Ingredienser
|
Spetskål
|
1 kg |
|---|---|
| 50 g | |
|
Vetemjöl
|
2 msk |
| 2½ dl | |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Nymalen svartpeppar
|
1 krm |
|
Citron, finrivet skal
|
1 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
261 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,8 g |
| Protein: | 7,3 % | 4,7 g |
| Fett: | 67,5 % | 19,9 g |
| Kolhydrater: | 25,2 % | 16,2 g |