Stuvad spetskål
20 min
Buffé
•
&format=webp)
Krämig och mild stuvad spetskål som är enkel att laga och passar som tillbehör till både fisk och kött. Citronskal ger en fräsch ton till den lena stuvningen.
Nytt
Ingredienser
Spetskål
|
1 kg |
---|---|
50 g | |
Vetemjöl
|
2 msk |
2½ dl | |
Salt
|
1 tsk |
Nymalen svartpeppar
|
1 krm |
Citron
|
1 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
284 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 8,5 g |
Protein: | 7,7 % | 5,4 g |
Fett: | 62,9 % | 20,2 g |
Kolhydrater: | 29,4 % | 20,6 g |

