Strömmingstapas med två dipp

Strömmingstapas med två dipp

Betyg

(13 st)

Nystekta och krispiga små strömmingsfiléer som äts direkt med fingrarna.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Citrondipp:

Pepparrotsdipp:

Gör så här:

Gör så här:

Klipp bort ryggfenan och dela strömmingsfiléerna på längden. Blanda senap, yoghurt, salt och peppar i en skål. Vänd ner strömmingen i blandningen och vänd dem sedan i rågmjöl. Stek strömmingen brun och knaprig i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 2 min per sida. Lägg ut dem på hushållspapper så håller de sig krispiga. Rör ihop dippsåserna. Garnera med lökringar.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 490 kcal
  • Protein: 24 g
  • Kolhydrater: 12 g
  • Fett: 39 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem