Strömming med kaviarröra

Strömming med kaviarröra

Betyg

(8 st)

I Skåne heter inte strömming strömming utan man kallar den för sill. Men för övrigt är det samma goda fisk!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Fyllning:

Gör så här:

Gör så här:

Blanda kvarg, kaviar, lök och dill. Lägg ut hälften av strömmingen med skinnsidan ned. Bred på fyllningen. Lägg på resterande filéer. Salta och vänd dem i mjöl. Stek strömmingen i smör 3 – 4 min på varje sida.

Tips:

Laga många strömmingsflundror så att du har till lunchmackan nästa dag.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem