Strömming med kaviarröra

Strömming med kaviarröra

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(9 st)

I Skåne heter inte strömming strömming utan man kallar den för sill. Men för övrigt är det samma goda fisk!

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Fyllning:

Gör så här

Gör så här

Blanda kvarg, kaviar, lök och dill. Lägg ut hälften av strömmingen med skinnsidan ned. Bred på fyllningen. Lägg på resterande filéer. Salta och vänd dem i mjöl. Stek strömmingen i smör 3 – 4 min på varje sida.

Tips:

Laga många strömmingsflundror så att du har till lunchmackan nästa dag.

Skriv ut

Källa: