Fyllda strömmingsflundror

Fyllda strömmingsflundror

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

Panerad strömming fylld med Apetina ost, crème fraiche och röd lök. Enkel och god husmanskost på nytt sätt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Gör så här

Gör så här

Skölj fisken. Lägg ut hälften av filéerna på ett skärbräde med köttsidan upp. Skala och hacka löken. Mosa osten och blanda med crème fraiche och lök. Lägg oströran på hälften av filérna och lägg de andra filéerna ovanpå. Panera flundrorna i ströbröd blandat med mjöl och salt. Stek i smör 3-4 min. per sida.

Tips:

Flundrorna kan fyllas och paneras i förväg.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag