![Sticky buns](https://images.arla.com/recordid/7758FA07-6AE4-40B2-B61AC75359F7EBC3/sticky-buns.jpg?format=jpg&width=375&height=265&mode=crop)
Sticky buns
2 tim 30 min
Går att frysa
•
Amerikanska, härligt kladdiga långpannebullar. Formen gör att all den goda fyllningen stannar kvar.
![Provlagat av Arla Mat](https://cdn-rdb.arla.com/files/arla-se/313572606/13a1977c-f861-4f88-850f-dbb2f063e666.png?mode=crop&w=64&h=64&ak=f525e733&hm=3279754f)
![Provlagat av Arla Mat](https://cdn-rdb.arla.com/files/arla-se/313572606/13a1977c-f861-4f88-850f-dbb2f063e666.png?mode=crop&w=64&h=64&ak=f525e733&hm=3279754f)
![https://www.arla.se/recept/sticky-buns/](/recept/sticky-buns/qrcode.png)
Gör så här
Energi:
300 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 4 g |
Kolhydrater: | 47 g |
Fett: | 11 g |
Ingredienser
Jäst
|
½ pkt |
---|---|
100 g | |
2 dl | |
Ljust muscovadosocker
|
1 dl |
Malen kardemumma
|
1 tsk |
Ägg
|
1 |
Salt
|
½ tsk |
Vetemjöl, spara lite till utbakning
|
7½ dl |
Fyllning:
75 g | |
Strösocker
|
3 dl |
Malen kanel
|
2 msk |
Till pensling:
Ägg
|
1 |
---|
Glasyr:
Florsocker
|
75 g |
---|---|
Vatten
|
2½ msk |
Vaniljsocker
|
1 tsk |