Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Stekta äpplen med ädelost
Stekta äpplen med ädelost
25 min
Förrätt
Efterrätt
•
Kommentarer
Ugnsstekta äpplen med krämig ädelost överraskar lika mycket till förrätt som till dessert.
Andra liknande recept
Budget
45 min
Pannkakor
(12914)
30 min
Kantarellpasta
(143)
20 min
Chokladbollar
(25340)
Budget
30 min
Kladdkaka
(28536)
45 min
Våfflor
(6450)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Sätt ugnen på 225° eller 200° varmluft.
Dela äpplena i halvor och ta bort kärnhusen. Lägg äpplena på ett ugnssäkert fat. Smula över ost och strö över nötter.
Stek i mitten av ugnen 10-15 min tills äpplena är mjuka.
Servera dem som förrätt med t ex tunna skivor skinka eller som dessert med en klick mezeyoghurt.
Klart!
Ingredienser
Små äpplen
4
Kvibille® Ädel
140 g
Grovhackade valnötter
1 dl
Andra liknande recept
Budget
45 min
Pannkakor
(12914)
30 min
Kantarellpasta
(143)
20 min
Chokladbollar
(25340)
Budget
30 min
Kladdkaka
(28536)
45 min
Våfflor
(6450)
1 tim
Lasagne
(3000)
Budget
Ugnspannkaka
(652)
Budget
40 min
Kycklingfilé i ugn
(155)
30 min
Salsicciapasta
(353)
Budget
40 min
Fläskpannkaka
(626)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum