Stekta äpplen med ädelost

Stekta äpplen med ädelost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(16 st)

Ugnsstekta äpplen med krämig ädelost överraskar lika mycket till förrätt som till dessert.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Dela äpplena i halvor och ta bort kärnhusen. Lägg äpplena på ett ugnssäkert fat. Smula över ost och strö över nötter. Stek i mitten av ugnen 10-15 min tills äpplena är mjuka.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag