Stekta äpplen med ädelost

Stekta äpplen med ädelost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(13 st)

Ugnsstekta äpplen med krämig ädelost överraskar lika mycket till förrätt som till dessert.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Dela äpplena i halvor och ta bort kärnhusen. Lägg äpplena på ett ugnssäkert fat. Smula över ost och strö över nötter. Stek i mitten av ugnen 10-15 min tills äpplena är mjuka.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem