Stekt kycklinglår med spetskål och hasselnötter

Stekt kycklinglår med spetskål och hasselnötter

30 min Huvudrätt
Eftersom olja tål högre temperatur än smör steks skinnsidan på kycklingen först krispig i olja. Därefter tillsätts rikligt med smör, timjan och vitlök som ger både kålen och kycklingen smak.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

490 kcal

Protein: 32 g
Kolhydrater: 4 g
Fett: 38 g

Ingredienser

Arlakadabra – pyssel och kul
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Arlas webbshop
Konsumentforum
Konsumentforum