Stekt grönsaksris med heta räkor och ägg
40 min
Huvudrätt
Frysbar
•
&format=webp)
Detta stekta grönsaksris med heta räkor och krämiga ägg är en härlig middagsrätt. Toppen att laga om du har ris över från gårdagens middag. Välj de grönsaker du råkar ha hemma. En strålande rätt att laga när du behöver ta tillvara på råvaror!
Ingredienser
Ris:
Basmatiris
|
3½ dl |
---|---|
Blandade grönsaker t ex morot, paprika, morot
|
400 g |
Färsk ingefära
|
25 g |
25 g | |
Japansk soja
|
2 msk |
Räkor:
Vitlöksklyftor
|
2 |
---|---|
25 g | |
Vannameiräkor, utan skal
|
400 g |
Chili flakes
|
1 tsk |
Ägg:
Ägg
|
3 |
---|---|
2 msk |
Garnering:
Salladslök
|
1 knippe |
---|
Gör så här

