Stekt fisk med spicy mimosasallad

Stekt fisk med spicy mimosasallad

Betyg

(7 st)

Fruktig fiskrätt med lite hetta serverad med en fräsch mimosasallad på äpple och purjolök. Middagsmat att längta efter!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Mimosasallad:

Gör så här:

Gör så här:

Blanda ingredienserna till salladen. Skär fisken i portionsbitar och krydda med salt. Vänd dem i ströbrödet. Stek fisken i smör i en stekpanna tills den är gyllenbrun och genomstekt. Servera med salladen.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 450 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 47 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem