Stekt fisk med spicy mimosasallad

Stekt fisk med spicy mimosasallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(31 st)

Fruktig fiskrätt med lite hetta serverad med en fräsch mimosasallad på äpple och purjolök. Middagsmat att längta efter!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Mimosasallad:

Gör så här

Gör så här

Blanda ingredienserna till salladen. Skär fisken i portionsbitar och krydda med salt. Vänd dem i ströbrödet. Stek fisken i smör i en stekpanna tills den är gyllenbrun och genomstekt. Servera med salladen.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 450 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 47 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag