Stekt fisk med spicy mimosasallad

Stekt fisk med spicy mimosasallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(7 st)

Fruktig fiskrätt med lite hetta serverad med en fräsch mimosasallad på äpple och purjolök. Middagsmat att längta efter!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Mimosasallad:

Gör så här:

Gör så här:

Blanda ingredienserna till salladen. Skär fisken i portionsbitar och krydda med salt. Vänd dem i ströbrödet. Stek fisken i smör i en stekpanna tills den är gyllenbrun och genomstekt. Servera med salladen.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 450 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 47 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem