Spetskålssallad
15 min
•
&format=webp)
Fräsch, krispig och full av smak – den här spetskålssalladen är det perfekta tillbehöret till pizza. Citronen lyfter rätten, rostade hasselnötter bidrar med krisp. Enkel att slänga ihop.
Nytt
Ingredienser
Spetskål
|
500 g |
---|---|
Flingsalt
|
½ tsk |
Kallpressad olivolja
|
2 msk |
Citron, finrivet skal och saft
|
1 |
Chili flakes
|
½ tsk |
Färsk basilika
|
1 kruka |
Rostade hasselnötter
|
½ dl |
50 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
207 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,7 g |
Protein: | 11,2 % | 5,7 g |
Fett: | 70,9 % | 16,6 g |
Kolhydrater: | 17,9 % | 9,1 g |

