Spenatpasta med ägg

Spenatpasta med ägg

Betyg

(58 st)

Krämig sås med spenat och hackat ägg toppar den nykokta pastan.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 250 g pasta
  • 3 ägg
  • 1 purjolök
  • 250 g bladspenat
  • Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Hårdkoka äggen. Skölj och strimla purjolöken. Hacka spenaten grovt. Fräs purjolök och spenat i smör i en kastrull. Rör i crème fraiche och krydda med salt och peppar. Låt det koka någon minut. Skala och hacka äggen. Blanda den kokta pastan med spenatröran. Lägg upp i djupa tallrikar och strö över ägghacket.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem