Spenatpasta med ägg

Spenatpasta med ägg

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(59 st)

Krämig sås med spenat och hackat ägg toppar den nykokta pastan.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Hårdkoka äggen. Skölj och strimla purjolöken. Hacka spenaten grovt. Fräs purjolök och spenat i smör i en kastrull. Rör i crème fraiche och krydda med salt och peppar. Låt det koka någon minut. Skala och hacka äggen. Blanda den kokta pastan med spenatröran. Lägg upp i djupa tallrikar och strö över ägghacket.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem