Spenatpasta med ägg
Budget

Spenatpasta med ägg

20 min Huvudrätt
Krämig sås med spenat och hackat ägg toppar den nykokta pastan.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Hårdkoka äggen.
  • Skölj och strimla purjolöken. Hacka spenaten grovt.
  • Fräs purjolök och spenat i smör i en kastrull. Rör i crème fraiche och krydda med salt och peppar. Låt det koka någon minut.
  • Skala och hacka äggen.
  • Blanda den kokta pastan med spenatröran.
  • Lägg upp i djupa tallrikar och strö över ägghacket.
Klart!

Ingredienser

Pasta
250 g
Ägg
3
Purjolök
1
Bladspenat
250 g
2 dl
Salt
1 tsk
Vitpeppar
1 krm