Spenatfylld pastarulle

Spenatfylld pastarulle

30 min Förrätt
I pastans hemland är pastan alltid en förrätt. Vill du äta pasta på svenska så är det bara att dubblera receptet.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225°.
  • Tina spenaten och pressa ur vattnet. Skala och hacka vitlöken. Fräs spenat och vitlök i smör någon minut. Smaka av med salt och peppar.
  • Rör ner 1 dl ostsås och lägg spenaten på lasagneplattorna. Rulla ihop och lägg dem i en smord ugnssäker form. Häll över såsen som är kvar och strö över osten.
  • Dela tomaterna och lägg dem bredvid rullarna. Droppa balsamvinäger över tomaterna. Gratinera i mitten av ugnen ca 20 min. Garnera med färska örter.
Klart!

Ingredienser

Fryst bladspenat
250 g
Vitlöksklyftor
2
1 msk
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm
3 dl
Färska lasagneplattor
4
1 dl
Tomater
3
Balsamvinäger
1 msk