Cannelloni med skinka

Cannelloni med skinka

Betyg

(25 st)

Smidigt med färsk pasta och färdig tomatsås, cannelloni är snabbt och gott för hungriga magar.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Tina spenaten och pressa ur vattnet. Skala och hacka löken. Fräs lök och spenat i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Rör ner skinkan och 1 dl av såsen. Lägg fyllningen på lasagneplattorna. Rulla ihop plattorna från långsidan. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Häll över såsen som är kvar och strö över osten. Gratinera i mitten av ugnen 20-25 min.

Tips:

Det går bra att byta ut spenaten mot samma mängd grön- eller svartkål.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem