Cannelloni med skinka

Cannelloni med skinka

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(55 st)

Smidigt med färsk pasta och färdig tomatsås, cannelloni är snabbt och gott för hungriga magar.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Tina spenaten och pressa ur vattnet. Skala och hacka löken. Fräs lök och spenat i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Rör ner skinkan och 1 dl av såsen. Lägg fyllningen på lasagneplattorna. Rulla ihop plattorna från långsidan. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Häll över såsen som är kvar och strö över osten. Gratinera i mitten av ugnen 20-25 min.

Tips:

Det går bra att byta ut spenaten mot samma mängd grön- eller svartkål.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag