Cannelloni med spenat och svamp

Cannelloni med spenat och svamp

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(33 st)

Med färska lasagneplattor är din goda, hemlagade cannelloni snabbt färdig. Servera gärna med en god sallad.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Tina spenaten, pressa ur vattnet. Skiva svampen. Skala och hacka vitlöken. Fräs svamp, vitlök och spenat i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Rör ner 1 dl sås, lägg spenatröran på lasagneplattorna. Rulla ihop plattorna från kortsidan. Skär varje rulle i 3 bitar. Ställ dem i en smord ugnssäker form. Häll över såsen som är kvar och strö över osten. Dela tomaterna i bitar och lägg dem bredvid rullarna. Gratinera i mitten av ugnen ca 20 min.

Tips:

tillsätt 200 g strimlad, rökt skinka i fyllningen.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem