Cannelloni med spenat och svamp

Cannelloni med spenat och svamp

Med färska lasagneplattor är din goda, hemlagade cannelloni snabbt färdig. Servera gärna med en god sallad.
Betyg (32 st)

Mitt betyg:

Cannelloni med spenat och svamp

Med färska lasagneplattor är din goda, hemlagade cannelloni snabbt färdig. Servera gärna med en god sallad.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Tina spenaten, pressa ur vattnet. Skiva svampen. Skala och hacka vitlöken. Fräs svamp, vitlök och spenat i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Rör ner 1 dl sås, lägg spenatröran på lasagneplattorna. Rulla ihop plattorna från kortsidan. Skär varje rulle i 3 bitar. Ställ dem i en smord ugnssäker form. Häll över såsen som är kvar och strö över osten. Dela tomaterna i bitar och lägg dem bredvid rullarna. Gratinera i mitten av ugnen ca 20 min.

Tips:

tillsätt 200 g strimlad, rökt skinka i fyllningen.

Källa:

Rekommenderade produkter

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.