Cannelloni med spenat och svamp

Cannelloni med spenat och svamp

50 min Huvudrätt
Med färska lasagneplattor är din goda, hemlagade cannelloni snabbt färdig. Servera gärna med en god sallad.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/cannelloni-med-spenat-och-svamp/

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225°.
  • Tina spenaten, pressa ur vattnet.
  • Skiva svampen. Skala och hacka vitlöken.
  • Fräs svamp, vitlök och spenat i smör i en stekpanna. Salta och peppra.
  • Rör ner 1 dl sås, lägg spenatröran på lasagneplattorna. Rulla ihop plattorna från kortsidan.
  • Skär varje rulle i 3 bitar. Ställ dem i en smord ugnssäker form.
  • Häll över såsen som är kvar och strö över osten.
  • Dela tomaterna i bitar och lägg dem bredvid rullarna.
  • Gratinera i mitten av ugnen ca 20 min.
Klart!

tillsätt 200 g strimlad, rökt skinka i fyllningen.

Ingredienser

Färska lasagneplattor
8
4 dl
Tomater
2
2 dl
Fryst bladspenat
250 g
Färska champinjoner
200 g
Vitlöksklyftor
2
25 g
Salt och peppar
1 tsk
Svartpeppar
1 krm