Cannelloni med chili

Cannelloni med chili

Betyg

(53 st)

Cannelloni, italiensk pastarätt, med het fyllning av cottage cheese med smak av chili. Cannellonin gratineras i ugnen under ett täcke av ljuvlig, hemlagad tomatsås.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Tomatsås:

  • 1 gul lök
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk strösocker
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tärning grönsaksbuljong

Gör så här:

Gör så här:

Börja med såsen. Skala och hacka löken. Lägg lök, tomater, vitlök, socker, salt och kryddor i en matberedare. Mixa såsen slät. Häll tomatsåsen i en kastrull tillsammans med buljongtärningen. Låt koka upp under omrörning. Sätt ugnen på 200°. Blanda cottage cheese med chipotlepasta, tomatpuré och koriander och fördela det på lasagneplattorna. Rulla ihop och lägg dem i en ugnssäker form. Häll såsen över pastarullarna. Strö över osten. Gratinera i mitten av ugnen 20-25 min.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem