Cannelloni med spenat och skinka

Cannelloni med spenat och skinka

Cannelloni går snabbt att laga med färska lasagneplattor och färdig ostsås. Fyll pastaplattorna med spenat och rökt skinka, rulla till cannelloni, och gratinera i ugnen.
Betyg (0 st)

Mitt betyg:

Cannelloni med spenat och skinka

Cannelloni går snabbt att laga med färska lasagneplattor och färdig ostsås. Fyll pastaplattorna med spenat och rökt skinka, rulla till cannelloni, och gratinera i ugnen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Tina spenaten och krama ur vätskan. Skala och hacka lök och vitlök. Skär skinkan i strimlor. Fräs spenat och lök i smör-&rapsolja. Tillsätt skinkan mot slutet. Salta och peppra. Fördela fyllningen på lasagneplattorna. Rulla ihop och lägg dem i en smord ugnssäker form. Häll över såsen och gratinera i mitten av ugnen ca 20 min.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 580 kcal
  • Fett: 14 g
  • Kolhydrater: 76 g
  • Protein: 37 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.