Cannelloni med spenat och skinka

Cannelloni med spenat och skinka

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

Cannelloni går snabbt att laga med färska lasagneplattor och färdig ostsås. Fyll pastaplattorna med spenat och rökt skinka, rulla till cannelloni, och gratinera i ugnen.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Tina spenaten och krama ur vätskan. Skala och hacka lök och vitlök. Skär skinkan i strimlor. Fräs spenat och lök i smör-&rapsolja. Tillsätt skinkan mot slutet. Salta och peppra. Fördela fyllningen på lasagneplattorna. Rulla ihop och lägg dem i en smord ugnssäker form. Häll över såsen och gratinera i mitten av ugnen ca 20 min.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 580 kcal
  • Protein: 37 g
  • Kolhydrater: 76 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa: