Cannelloni med spenat och skinka

Cannelloni med spenat och skinka

Betyg

(0 st)

Cannelloni går snabbt att laga med färska lasagneplattor och färdig ostsås. Fyll pastaplattorna med spenat och rökt skinka, rulla till cannelloni, och gratinera i ugnen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Tina spenaten och krama ur vätskan. Skala och hacka lök och vitlök. Skär skinkan i strimlor. Fräs spenat och lök i smör-&rapsolja. Tillsätt skinkan mot slutet. Salta och peppra. Fördela fyllningen på lasagneplattorna. Rulla ihop och lägg dem i en smord ugnssäker form. Häll över såsen och gratinera i mitten av ugnen ca 20 min.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 580 kcal
  • Protein: 37 g
  • Kolhydrater: 76 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem