Cannelloni med zucchini och valnötter

Cannelloni med zucchini och valnötter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(92 st)

Vegetariska cannelloni med färsk pasta och färdig sås går snabbt att göra. Valnötterna bidrar med god smak, fint tuggmotstånd och nyttigt fett.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Finhacka löken och riv zucchini grovt. Fräs löken i smör-&rapsolja tills den blir mjuk. Tillsätt zucchini och stek ytterligare några minuter.
  3. Rör ner spenaten och låt den mjukna. Tillsätt färskost, pesto och valnötter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Smörj en ugnssäker form med smör-&rapsolja. Fördela röran på lasagneplattorna och rulla ihop.
  5. Lägg rullarna i formen med skarven nedåt. Häll på tomatsåsen och strö över den rivna osten.
  6. Tillaga i mitten av ugnen ca 30 min. Servera med en sallad.

Näringsvärden, per port inkl sallad

  • Energi: 505 kcal
  • Protein: 17 g
  • Kolhydrater: 29 g
  • Fett: 36 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag