Cannelloni med kyckling och svamp

Cannelloni med kyckling och svamp

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(362 st)

Kycklingcannelloni är en perfekt bjudrätt som uppskattas lika mycket av liten som stor!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Bena ur kycklingen och ta bort skinnet. Skär den i små bitar.
  3. Skala löken. Hacka lök och champinjoner fint. Stek lök, champinjoner och vitlök i smör 2-3 min.
  4. Tillsätt kyckling, grovt hackad spenat, crème fraiche, 1 dl riven ost, salt och peppar.
  5. Fördela fyllningen på lasagneplattorna, rulla ihop och lägg i en ugnssäker form.
  6. Smält smör i en kastrull. Rör ner mjölet. Tillsätt mjölken, koka 3 min under omrörning. Smaka av med salt.
  7. Häll såsen i formen och strö över 1 dl riven ost. Tillaga i mitten av ugnen ca 25 min.

Tips:

Gott med tomatsallad till.

Näringsvärden, per port exkl. tomatsallad

  • Energi: 515 kcal
  • Protein: 37 g
  • Kolhydrater: 28 g
  • Fett: 28 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag