Cannelloni med kyckling och svamp

Cannelloni med kyckling och svamp

Huvudrätt
Kycklingcannelloni är en perfekt bjudrätt som uppskattas lika mycket av liten som stor!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Sätt ugnen på 200°.
  • Bena ur kycklingen och ta bort skinnet. Skär den i små bitar.
  • Skala löken. Hacka lök och champinjoner fint. Stek lök, champinjoner och vitlök i smör 2-3 min.
  • Tillsätt kyckling, grovt hackad spenat, crème fraiche, 1 dl riven ost, salt och peppar.
  • Fördela fyllningen på lasagneplattorna, rulla ihop och lägg i en ugnssäker form.
  • Smält smör i en kastrull. Rör ner mjölet. Tillsätt mjölken, koka 3 min under omrörning. Smaka av med salt.
  • Häll såsen i formen och strö över 1 dl riven ost. Tillaga i mitten av ugnen ca 25 min.
Klart!
Tips:

Gott med tomatsallad till.

Näringsvärden, per port exkl. tomatsallad

Energi:

515 kcal

Protein: 37 g
Kolhydrater: 28 g
Fett: 28 g

Ingredienser

Grillad kyckling
1
Gul lök
1
Champinjoner
200 g
Pressade vitlöksklyftor
3
1 msk
Bladspenat
80 g
Arla Köket® Lätt crème fraiche karljohansvamp & timjan
2 dl
2 dl
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm
Färska lasagneplattor
8
2 msk
Vetemjöl
2 msk
5 dl
Salt
1 tsk