Cannelloni med getost

Cannelloni med getost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(70 st)

Cannelloni fyllda med getost, nötter, russin och kvarg. Annorlunda och jättegoda rullar som går att förbereda. Gratinera dem när gästerna kommer.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Skär bort kanterna på getosten och mosa den. Hacka rucolan grovt. Blanda ost, rucola, kvarg, russin och nötter. Lägg fyllningen på pastaplattorna. Vik eller rulla ihop dem och lägg i en smord ugnssäker form. Häll på såsen och strö över den rivna osten. Gratinera i mitten av ugnen ca 30 min.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 585 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 61 g
  • Fett: 25 g

Skriv ut

Källa: