Cannelloni med getost

Cannelloni med getost

50 min
Huvudrätt
Cannelloni fyllda med getost, nötter, russin och kvarg. Annorlunda och jättegoda rullar som går att förbereda. Gratinera dem när gästerna kommer.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/cannelloni-med-getost/

Gör så här

  • Sätt ugnen på 200° eller 180° varmluft.
  • Skär bort kanterna på getosten och mosa den. Hacka rucolan grovt.
  • Blanda ost, rucola, kvarg, russin och nötter. Lägg fyllningen på pastaplattorna.
  • Vik eller rulla ihop dem och lägg i en smord ugnssäker form. Häll på såsen och strö över den rivna osten.
  • Gratinera i mitten av ugnen ca 30 min. Servera med sallad.
Klart!
Energi:

585 kcal

Protein: 28 g
Kolhydrater: 61 g
Fett: 25 g

Ingredienser

Färska lasagneplattor
250 g
Falbygdens® Getost
150 g
Rucola
50 g
1½ dl
Russin
2 msk
Grovhackade valnötter
½ dl
4 dl
2 dl