Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Spenat- och vitostpotatis
Spenat- och vitostpotatis
30 min
Huvudrätt
•
Se kommentarer
Len och krämig är den gräddstuvade potatisen med vitost.
Andra liknande recept
Oxfilé i ugn
(27)
Budget
45 min
Pannkakor
(11128)
60+ min
Janssons frestelse
(835)
45 min
Köttbullar
(1949)
60+ min
Kalkon i ugn
(13)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Tina spenat.
Skala och dela potatis i bitar. Koka i lättsaltat vatten tills den nästan är klar, ca 10 min.
Häll av vattnet och häll på grädden. Låt koka några min. Smula osten och rör ner den och spenaten. Smaka av med salt och peppar. Låt allt bli varmt.
Servera till t ex stekt lax.
Klart!
Ingredienser
Fast potatis
1 kg
Fryst bladspenat
250 g
Kelda® mellangrädde
2½ dl
Apetina® vitost 20%
150 g
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm
Andra liknande recept
Oxfilé i ugn
(27)
Budget
45 min
Pannkakor
(11128)
60+ min
Janssons frestelse
(835)
45 min
Köttbullar
(1949)
60+ min
Kalkon i ugn
(13)
1 tim
Lasagne
(2829)
Budget
30 min
Salsicciapasta
(166)
Budget
1 tim
Köttfärslimpa
(1905)
30 min
Raggmunk med fläsk
(865)
60+ min
Tacopaj
(4040)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum