Spenat- och ädelostsoppa
30 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
Potatissoppan blir både nyttig och lite lyxig med färska spenatblad i generösa bitar och krämig ädelost.
Ingredienser
|
Bladspenat
|
150 g |
|---|---|
|
Mjöliga potatisar
|
4 |
|
Gul lök
|
1 |
|
Vatten
|
3 dl |
|
Vitpeppar
|
1 krm |
|
Grönsaksbuljong
|
2 tärningar |
| 5 dl | |
| 2½ dl | |
| 75 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
357 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,8 g |
| Protein: | 15 % | 13,2 g |
| Fett: | 50,1 % | 20,2 g |
| Kolhydrater: | 34,9 % | 30,7 g |