Sparrissoppa med vitost och mynta

Sparrissoppa med vitost och mynta

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

20 min

Med färdig sparrissoppa kan du njuta smaken av vår när du vill. Den krämiga röran med ost och citron passar utmärkt till den milda primören.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

  • 4 skivor rågbröd

Gör så här

Gör så här

Mosa ihop ost med kvarg och citronskal. Värm soppan under omrörning. Toppa med röran, svartpeppar och mynta. Värm ev bröden och servera till soppan.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 430 kcal
  • Protein: 20 g
  • Kolhydrater: 27 g
  • Fett: 25 g

Skriv ut