Sparrissoppa med torsk

Sparrissoppa med torsk

20 min Förrätt
Dröm dig bort till vårens primörer med sparrissoppa, torsk och lite sting av färsk riven pepparrot.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Strimla sockerärterna, spara lite till garnering. Skiva potatisen.
  • Skär fiskfiléerna i åtta stora bitar. Stek fisken i smör i en stekpanna. Salta och peppra.
  • Värm soppan med sockerärterna.
  • Servera soppan med potatis, fisk och riven pepparrot på toppen.
Klart!
Energi:

375 kcal

Protein: 24 g
Kolhydrater: 28 g
Fett: 17 g

Ingredienser

1 liter
Sockerärter
60 g
Kokta potatisar
5
Torskfilé
400 g
2 msk
Salt
½ tsk
Vitpeppar
2 krm
Till servering:
Riven färsk pepparrot