Sparrissoppa med torsk

Sparrissoppa med torsk

Betyg

(0 st)

20 min

Dröm dig bort till vårens primörer med sparrissoppa, torsk och lite sting av färsk riven pepparrot.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

  • riven färsk pepparrot

Gör så här:

Gör så här:

Strimla sockerärterna, spara lite till garnering. Skiva potatisen. Skär fiskfiléerna i åtta stora bitar. Stek fisken i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Värm soppan med sockerärterna. Servera soppan med potatis, fisk och riven pepparrot på toppen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 375 kcal
  • Protein: 24 g
  • Kolhydrater: 28 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem