Sparrissoppa med torsk
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Förrätt
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
Frysbar
•
Dröm dig bort till vårens primörer med sparrissoppa, torsk och lite sting av färsk riven pepparrot.
Ingredienser
| 1 liter | |
|
Sockerärter
|
60 g |
|
Kokta potatisar
|
5 |
|
Torskfilé
|
400 g |
| 2 msk | |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Vitpeppar
|
2 krm |
Till servering:
|
Riven färsk pepparrot
|
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
416 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,2 g |
| Protein: | 23,1 % | 23,7 g |
| Fett: | 47,2 % | 22,2 g |
| Kolhydrater: | 29,7 % | 30,4 g |