Solrosfisk
40 min
•
Arbetstid: 15 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Knaprig och god fisk under ett smakrikt täcke av bland annat solrosskott.
Ingredienser
|
Koljafilé
|
600 g |
|---|---|
|
Lime
|
rivet skal av 1 |
|
Salt
|
1 tsk |
| 2 dl | |
|
Solroskärnor
|
2 msk |
Solrossås:
|
Soltorkade tomater
|
4 |
|---|---|
|
Solrosskott
|
1 dl |
| 2 dl | |
|
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
254 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,3 g |
| Protein: | 62,7 % | 39,2 g |
| Fett: | 29,3 % | 8,4 g |
| Kolhydrater: | 8 % | 5 g |