Solrosfisk
40 min
•
Arbetstid: 15 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•

Knaprig och god fisk under ett smakrikt täcke av bland annat solrosskott.
Ingredienser
Koljafilé
|
600 g |
---|---|
Lime
|
rivet skal av 1 |
Salt
|
1 tsk |
2 dl | |
Solroskärnor
|
2 msk |
Solrossås:
Soltorkade tomater
|
4 |
---|---|
Solrosskott
|
1 dl |
2 dl | |
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
254 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 62,7 % | 39,2 g |
Fett: | 29,3 % | 8,4 g |
Kolhydrater: | 8 % | 5 g |

