Snabbgravad honungslax med persikosås

Snabbgravad honungslax med persikosås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(7 st)

Prova att snabbgrava laxen nästa gång du ska grilla. Både enkelt och gott!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 bitar fjärilskotletter av lax
  • 2 msk flytande honung
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk grovkrossad vitpeppar

Persikosås:

Gör så här:

Gör så här:

Gnid in laxen med honung, salt och peppar. Låt stå i kylen ca 1,5 tim. Torka av laxen och grilla den över glöd ca 2 min på varje sida. Dela, kärna ur och tärna persikan. Blanda alla ingredienser till såsen. Servera till laxen med sallad och ugnsbakad färskpotatis med sesamfrö.

Tips:

Persikan kan även bytas ut mot en nektarin.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem