Laxcarpaccio

Laxcarpaccio

Betyg

(130 st)

Vår egen spännande variant av italiensk carpaccio, här med tunna skivor lax, istället för kött.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g tunna skivor gravad lax
  • rivet skal och pressad saft av ½ citron
  • 1 dl Arla Köket® lätt crème fraiche
  • 2 msk kapris
  • 2 msk hackad färsk gräslök
  • 1 tsk dijonsenap

Gör så här:

Gör så här:

Lägg ut laxskivorna på portionstallrikar. Pressa över hälften av citronsaften. Strö över hälften av citronskal, kapris och gräslök. Blanda resten med crème fraiche. Smaksätt såsen med senap och klicka den på laxen.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem