Laxcarpaccio

Laxcarpaccio

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(165 st)

En klassisk carpaccio görs på kött. Här är en variant med gravlax som toppas med citron, örter och kapris.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Lägg ut laxskivorna på portionstallrikar. Pressa över hälften av citronsaften. Strö över hälften av citronskal, kapris och gräslök. Blanda resten med crème fraiche. Smaksätt såsen med senap och klicka den på laxen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 180 kcal
  • Protein: 17 g
  • Kolhydrater: 4 g
  • Fett: 11 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag