Laxcarpaccio

Laxcarpaccio

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(133 st)

En klassisk carpaccio görs på kött. Här är en variant med gravlax som toppas med citron, örter och kapris.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Lägg ut laxskivorna på portionstallrikar. Pressa över hälften av citronsaften. Strö över hälften av citronskal, kapris och gräslök. Blanda resten med crème fraiche. Smaksätt såsen med senap och klicka den på laxen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 180 kcal
  • Protein: 17 g
  • Kolhydrater: 4 g
  • Fett: 11 g

Skriv ut

Källa: