Gravad laxpasta

Gravad laxpasta

Betyg

(256 st)

Laxpasta med gravad lax och klassiska svenska smaker av dill, honung och senap. Extra god blir laxpastan med pressad citron i såsen och kanske en dillkvist på toppen?

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g gravad lax
  • 300 g pasta
  • 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche
  • 1½ msk senap
  • ½ msk honung
  • 1 tsk pressad citron
  • ½ dl färsk dill
  • 1 krm nymald vitpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Koka pastan. Skär laxen i tärningar. Blanda crème fraiche, senap, honung, citronsaft, dill och peppar i en kastrull. Låt koka upp. Rör ner laxen. Servera till pastan.

Tips:

Citronen kan bytas ut mot vinäger.

Näringsvärden, per portion

  • Energi: 455 kcal
  • Protein: 22 g
  • Kolhydrater: 61 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem