Gravlaxtartar

Gravlaxtartar

Betyg

(0 st)

1 tim

Gravlaxtartar är ett gott alternativ till förrätt eller en perfekt användning av gravad lax som blivit över från andra festligheter. En enkel rätt som passar till fest.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g gravad lax
  • 2 msk färsk dill
  • ½ rödlökar
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 krm vitpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Hacka laxen och dillen. Skala och finhacka rödlöken. Lägg lax, dill och rödlök i en bunke. Tillsätt senap och peppar. Låt stå kallt i kyl minst 30 min. Fördela laxtartaren på brödsskivorna. Skär citronen i klyftor. Servera med en citronklyfta, en klick smetana och ev dillkvistar.

Näringsvärden, per port inkl bröd

  • Energi: 270 kcal
  • Protein: 14 g
  • Kolhydrater: 17 g
  • Fett: 16 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem