Viltgryta
2 tim
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•
Till grytor passar det bra med framdelskött som högrev, bog och bringa. Låt puttra – länge!
Ingredienser
|
Grytbitar älgkött eller nötkött
|
1⅕ kg |
|---|---|
|
Gula lökar
|
3 |
| 4 dl | |
|
Rödvin
|
3 dl |
|
Vilt- och kantarellfond
|
1 dl |
|
Vinbärsgelé
|
1 dl |
|
Enbär
|
20 |
|
Torkad timjan
|
2 tsk |
|
Kinesisk soja
|
2 tsk |
|
Majsstärkelse
|
1 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
401 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,9 g |
| Protein: | 37,8 % | 37,3 g |
| Fett: | 39,3 % | 17,8 g |
| Kolhydrater: | 15,7 % | 15,5 g |